luni, 29 martie 2010

Unde este Fat-Frumos?


Unde este Făt-Frumos ?

Într-o lume în care fiecare îşi trăieşte destinul, mai mult sau mai puţin plăcut, într-o epocă în care suntem puşi pe fugă de timpul neiertător şi tindem către bunăstarea noastră, nu ne mai construim vise, considerând că unele sunt greu de îndeplinit. Cu toate acestea, noi, femeile, nu renunţăm să visăm la Făt-Frumos, acel cavaler călare pe un cal alb, care să se strecoare în visele noastre şi să le ducă la îndeplinire.
Dar mai există Făt-Frumos ? În societatea în care vieţuim, Făt-Frumos e doar un mit. Fineţea masculină s-a pierdut, pasiunea pentru estetic a zburat, catifeaua s-a transformat într-o panză aspră, iar calul a luat-o la fugă prin munţi, speriat fiind de inovaţiile lumii actuale. Cavalerii nu mai sunt chiar gentlemani, trandafirii şi-au pierdut mirosul şi s-au ofilit, iar serenadele sub balcon nu mai au note.
S-au decolorat epocile de demult în care frumuseţea femeii reprezenta visul bărbatului, au apus gesturile dulci ce ridicau inimile femeilor la Cer, iar Făt-Frumos a intrat într-o poveste scrisă de fiecare femeie care a cunoscut fericirea în cel mai nobil chip posibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu